Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko positief: "Wij zijn momenteel het snelste team"

13 reacties | 1773x gelezen
15-03-2022 07:58

ewald | Iedereen in de Formule1-wereld kijkt uit naar get aankomende weekend in Bahrein.

Bron: Formule1nieuws

Dan gaat het nieuwe Formule1 seizoen van start. De verwachtingen zijn bij iedereen hoog. De afgelopen tijd zijn er een tweetal wintertest geweest te weten in Barcelona en Bahrein. Dit zorgde voor de nodige speculaties en er werden zelfs al conclusies getrokken.

Wat opviel in de tests is dat de teams van Red Bull en Mercedes erg productief waren. Ook Ferrari kwam tijdens de tests goed uit de bus en met verwacht veel van de Italianen dit seizoen. Mercedes nam, zoals gewoonlijk de underdogpositie in en wees vooral naar Red Bull als grote concurrent. Red Bull barst dan ook van het zelfvertrouwen.

Helmut Marko gaat ervan uit dat zijn team de favoriet is. Hij neemt geen blad voor zijn mond en wijst dan ook naar de tijdenlijst. De tijden zeggen tijdens de test niet zoveel, al denkt hij daar anders over. "De wagen en de setup van Mercedes ziet er echt revolutionair uit. Echter draait het om de prestaties en die zijn in mijn ogen niet indrukwekkend. Op dit moment zijn wij het snelste team en dat is het belangrijkste."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;