Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen vandaag in actie in Bahrein

9 reacties | 1666x gelezen
11-03-2022 10:19

ewald | Vandaag is het de tweede testdag van de totaal drie in Bahrein. Max Verstappen zal vandaag in actie komen. De baan is open tussen 08:00 en 17:00 uur.

Bron: Formule1nieuws

Het is nog niet zeker of Verstappen vandaag zal kunnen beschikken over nieuwe onderdelen voor de auto. Red Bull heeft laten weten dat hij, en zijn teamgenoot Perez, voor de race nog enkele updates krijgen aan de auto.

Gisteren was het Perez die de eerste testdag voor zijn rekening nam. Volgens hem was het een productieve dag. Hij heeft die dag 138 ronden gereden. Het meeste van alle coureurs. "We hebben veel informatie kunnen verzamelen en het tempo zat er goed in."

Ook de hoofdengineer van Red Bull, Guillaume Rocquelin, was tevreden over het werk van Perez. "We hebben in de eerste testdag net zoveel gereden als we normaal gesproken in een raceweekend doen. De betrouwbaarheid is goed. Het was wel zo dat er het een en ander weg voel maar dat was niet onoverkomelijk. We wilde vooral veel leren over de auto. We waren niet bezig met de snelheid van de auto."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;