Menu
© Mercedes
Nieuws

Marko: Grote upgrade auto's in Bahrein

11 reacties | 1870x gelezen
09-03-2022 11:14

ewald | Journalist Michael Schmidt, gaf de afgelopen week al aan dat de teams met een grote upgrade gaan komen in Bahrein.

Bron: Auto, Motor und Sport

De teams hebben door de reglementswijzigingen geprobeerd om niet alles prijs te geven van de nieuwe auto in Barcelona. De wagens waarmee in Bahrein gereden gaat worden zal dichterbij de werkelijke auto komen. Helmut Marko heeft al bevestigt dat er grote upgrade meegenomen worden naar Bahrein.

Iedereen is nieuwsgierig wie er het beste omgegaan is met de nieuwe reglementen. Tijdens de sessie in Barcelona leek het erop dat de teams redelijk dicht bij elkaar zaten. Maar daar kan in Bahrein zomaar verandering in komen. Volgens Marko nemen alle teams upgrades mee voor de auto naar Bahrein. Waar de laatste testdagen zijn voordat het seizoen officieel van start gaat.

De verwachting is dat Mercedes de grootste upgrade mee gaan nemen naar Bahrein. Er wordt zelfs gesproken over een semi-nieuwe auto voor Mercedes. De race om de snelste auto is begonnen en de verhoudingen kunnen wel eens heel anders gaan liggen. Zeker omdat Ferrari geen upgrade gaat meenemen naar de testdagen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;