Menu
© Red Bull
Nieuws

Op F1 TV nog geen Nederlands commentaar mogelijk

9 reacties | 2107x gelezen
14-02-2022 10:20

ewald | Het aankomende seizoen is de Formule1 te zien via Viaplay. Dit is een voor Nederland een nieuwe streamingdienst.

Bron: Formule1nieuws

Ze gaan het uitzenden van de Formule1 anders aanpakken zoals het bij Ziggo was. Er is een compleet nieuw analisten team samengesteld. Ook is er een nieuw duo om commentaar te geven.
Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg zijn aangetrokken om het aankomende seizoen commentaar te geven bij de sessie. Het dus neemt het stokje over van Olav Mol. Die gaat niet mee naar Viaplay. De streamingdienst zal tegen betaling te zien zijn bij de meeste providers. Voor de mensen die de prijs te hoog vinden van de streamingdienst is er ook nog F1 TV.

Echter is de kans groot dat de uitzending bij F1 TV het moet doen zonder het commentaar van Heemskerk en Valkenburg. Vooralsnog is het niet mogelijk om te kiezen voor Nederlands commentaar op de commentaarpagina van de F1 TV-website. Wel is er de mogelijkheid om te kiezen voor Frans, Engels, Duits, Portugees en Spaans. Of daar ook Nederlands bij gaat komen is nog onduidelijk.

F1 TV is er namelijk nog niet uit met NENT (Het moederbedrijf van Viaplay) Voorheen werd het commentaar van Ziggo Sport doorgezet. De gesprekken zouden in een ver gevorderd stadium zijn echter is niet zeker of alles rond is voor de start van het aankomende seizoen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;