Menu
© Pirelli
Nieuws

Domenicali: "Verplichte vaccinatie is al goedgekeurd"

2 reacties | 1688x gelezen
20-01-2022 09:37

ewald | Ook de Formule1 zal zich moeten aanpassen aan de coronapandemie in 2022. De Omikron-variant zorgt ervoor dat de besmettingen in veel landen de pan uitreizen.

Bron: Marca

Steeds meer landen stellen strenge eisen op voor de mensen die het land in willen.

De Formule1 wil niet dat ze in een soortgelijke situatie komen als die rond de tennisser Novak Djokovic. Die uiteindelijk na veel gesteggel Australië is uitgezet. Het gerucht gaat al langer rond dat de Formule1 vaccinatie wil gaan verplichten voor iedereen die betrokken is bij de Grand Prix.

Het lijkt er nu op dat de verplichting er nu ook echt gaat komen. De huidige CEO van de Formule1, Stefano Domenicali, geeft toe dat er al een goedkeuring ligt van de regel. "Tijdens de laatste bijeenkomst van de World Council is de verplichte vaccinatie van alle staf één van de dingen die is goedgekeurd."

Domenicale is een groot voorstander van de verplichte vaccinatie. "Vaccineren is de uitweg uit deze pandemie. We moeten samen verder gaan en iedereen veilig houden. Zelf ben ik al geboosterd. Ik vraag iedereen om dat ook te doen. Als Formule1 vragen we iedereen om daaraan mee te werken."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

HULDE!!

0 21-01-2022 05:24:19
Geeke
Gold Member

Vragen om mee te doen is toch heel wat anders dan verplichten.Een discussie die hier niet thuis hoort uiteraard maar over mijn eigen lijf beslis ik altijd zelf. Maar goed ,aan de andere kant goed dat er nog ongevaccineerden zijn, wie moet je anders de schuld geven dat het vaccineren niet werkt.

0 24-01-2022 18:47:44
;