Menu
© Red Bull
Nieuws

"Nieuwe Red Bull RB18 sneller dan de vorige wagen"

10 reacties | 2839x gelezen
17-01-2022 11:46

ewald | Het komende seizoen gaan de nieuwe regels in bij de Formule1. Waarschijnlijk zal het voor een ware aardverschuiving gaan zorgen.

Bron: Marca

Alle teams zijn hard aan het werk aan hun auto en allemaal denken ze dat ze kunnen profiteren van de nieuwe maatregelen. Zo ook de topteams van het afgelopen seizoen.

Red Bull maakt zich op om dit seizoen haar titel te verdedigen. Er wordt op het moment in de fabriek in Milton Keynes dan ook hard gewerkt aan de auto. Er zullen vooral aanpassingen gedaan worden aan het chassis en aan de aerodynamica van de wagen.

Er is wat data uitgelekt van de nieuwe RB18. De Spaanse krant Marca heeft die in handen gekregen. De verwachting was dat de nieuwe wagens aanzienlijk langzamer zouden zijn. Maar het lijkt erop dat er nu uit de data naar voren komt dat het in ieder geval bij Red Bull niet het geval zou zijn. De wagen zou zelfs nu al sneller zijn dan de vorige.

Eind van de volgende maand zijn de eerste wintertest. Het is dus nog maar even afwachten of ze het ook op de baan ook kunnen maken.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;