Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen maakt deal met ViaPlay

9 reacties | 2215x gelezen
10-01-2022 10:10

ewald | Om de Grand Prix van de Formule1 te zien aankomend seizoen kan de Nederlandse Formule1-fan straks terecht bij ViaPlay.

Bron: Formule1nieuws

Deze streamingdienst heeft namelijk de uitzendrechten van de Formule1 weten te bemachtigen en heeft grootse plannen. Het huidige team van analisten laat dat dan ook overduidelijk weten. Maar nu hebben ze ook een nog grotere publiekstrekker aangetrokken.

De regerende wereldkampioen Max Verstappen heeft namelijk een seal gemaakt met de streamingdienst. Verstappen zou een ambassadeur worden van ViaPlay. Er zou een overeenkomst afgesloten zijn voor meerdere jaren. Het is ook de bedoeling dat er exclusieve content voor de abonnees van ViaPlay gemaakt gaat worden.

In een persbericht geeft Verstappen aan dat hij uitkijkt naar de samenwerking. "ViaPlay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijker maar ze hebben in het buitenland overduidelijk hun voetsporen verdiend. Het is echt fantastisch dat we een grote groep fans kunnen trakteren op de unieke content die we gaan creëren."

Ook Jos Verstappen, de vader van Max, zal regelmatig te zien zijn bij ViaPlay als analist.

ViaPlay zal op 1 maart starten in Nederland.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;