Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko: "Dan gaan we maar eens kijken naar een contractverlenging"

2 reacties | 2476x gelezen
17-12-2021 11:03

ewald | Afgelopen weekend werd Max Verstappen op spectaculaire wijze wereldkampioen in de Formule1.

Bron: Motorsport

Het was nog wel even afwachten op het beroep wat Mercedes had aangetekend. Maar dat werd afgeblazen door Mercedes. Hierdoor kon jij gisteren zijn beker ophalen op het FIA gala in Parijs.

Het zit wel goed tussen het Red Bull team en Max Verstappen. Toen Verstappen over de eindstreep kwam in Abu Dhabi riep hij over de radio dat hij zit nog wel 15 jaar zou willen bij het team.

Op dit moment heeft Max Verstappen een contract tot 2023. Maar als het aan Helmut Marko ligt dan zou er nu al een verlengen aan kunnen komen. "Als Max op kantoor komt dat moeten we maar eens kijken. We gaan in ieder geval dan een contractverlenging bespreken en misschien ook al afsluiten."

Marko is niet bang dat Max zijn contract niet zou willen verlengen en naar de concurrent gaat. Een overstap naar Mercedes is volgens hem helemaal ondenkbaar. "Dat gevaar bestaat echt niet."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Silver Member

Ik zie hem toch nog naar Ferrari gaan,in navolging van Schumacher.Kimi.Alonso,Vettel,Sains.Voor Ferrari rijden is toch iets speciaals.

1 17-12-2021 16:48:46
RuudK
Silver Member

Laat Max daar nog maar even mee wachten. De overstap naar Ferrari is voor de meesten slecht uitgepakt. Zou dit niet doen zolang Ferrari geleid wordt door Italianen ... Dan is de kans op (race /WK) succes namelijk redelijke kansloos.

20-12-2021 10:15:00
;