Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "Verwacht veel van de veranderingen in 2022"

9 reacties | 2266x gelezen
15-12-2021 11:28

ewald | Dit seizoen draaide het om Red Bull en Mercedes. Zij gingen dan ook het duel aan met elkaar.

Bron: Sky Sports

Deze twee teams waren veruit de beste en staken met kop en schouders boven iedereen uit. Maar het is niet zo dat dit dan ook in het volgende seizoen zo zal zijn. In 2022 is het waarschijnlijk heel anders. Niemand durft te voorspellen doe de verhoudingen dan zullen zijn.

Het aankomende seizoen gaan er compleet nieuwe regels gelden in de Formule1. Hierdoor zullen de verhoudingen zeker gaan verschuiven. De auto's zullen compleet nieuw zijn en de coureurs zullen moeten gaan wennen aan deze auto. Het besturen van een nieuwe auto geeft dan ook de uitdaging.

De teambaas van Ferrari, Mattia Binotto, beaamd deze onduidelijkheid. "We kunnen niet doorgaan zoals we nu doen in 2022. Zelfs de huidige coureurs zullen zich moeten aanpassen."

"De ene coureur heeft hier meer moeite mee dan de andere. Niet iedereen zal zich op dezelfde manier aanpassen. Wel moeten ze allemaal een nieuwe rijstijl aan gaan leren."

"De nieuwe auto's lijken op de huidige Formule2 wagens. Dus het zou zomaar eens kunnen zijn dat degene die snel waren in de Formule2 dit straks ook in de Formule1 zijn. We gaan het wel zien het komende seizoen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;