Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto Wolff: Ik verwacht agressieve Lewis Hamilton in slotrace

9 reacties | 2203x gelezen
12-12-2021 13:24

ewald | Gisteren kreeg Mercedes een onverwachte tik van Red Bull tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Abu Dhabi.

Bron: Sky Sports

Mercedes leek de overhand te hebben in het hele weekend. Ze waren vooral sterk in de korte runs. Toch was het Max Verstappen die de pole positie wist te behalen op het vernieuwde Yas Marina Circuit. Bij de vrije trainingen vooraf had Red Bull nog niet veel van zich laten zien. Echter piekte ze op het juiste moment. In de kwalificatie.

Toto Wolff was verbaasd dat het zo is gelopen. "We hadden wat problemen om de banden op temperatuur te krijgen en te houden. In eerste instantie leek het erop dat het een makkelijke middag zou gaan worden gezien de Q1 en de Q2. Echter verloren we ineens snelheid. We hebben geen idee hoe get in de race zal gaan met de lange runs."

"Ik denk dat Lewis erg gemotiveerd zal zijn om te winnen en om het Verstappen zo moeilijk mogelijk te maken. Als Lewis zijn tweede plek op de mediumband vast kan houden dan zijn wij in het voordeel. Het wordt een ander verhaal als hij posities gaat verliezen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;