Menu
© Racing Point F1
Nieuws

Olav Mol geen F1-commentator meer vanaf 2022

10 reacties | 1985x gelezen
02-12-2021 10:39

ewald | De Formule1 verhuist per 2022 naar de onlinedienst ViaPlay. De nieuwe Formule1 commentatoren zijn nu bekend gemaakt.

Bron: ViaPlay

ViaPlay wilde nieuwe gezichten in haar programma. Het zijn Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk geworden die verslag gaan uitbrengen van de races. Valkenburg presenteerde bij RTL7 al verschillende autosportprogramma's. Heemskerk is een coureur. Hij reed onder andere in de Formule Ford.

Olaf Mol gaat dus niet mee als commentator naar ViaPlay. De CEO van ViaPlay zei hier het volgende over: "Olaf Mol heeft een belangrijk aandeel voor de Formule1 in Nederland gehad. Wij hebben onze eigen visie op het aanbieden van Formule1. Straks hebben we 15 mensen op locatie om de sport op een erg hoog niveau te presenteren naar de kijker."

ViaPlay is van plan om het niveau van de verslaggeving van de Grand Prixs op een hoger niveau te tillen dan Ziggo Sport. "De Formule1 gaan we zeer uitgebreid verslaan. We hebben een eigen studio in Nederland. Op de circuits zal ook altijd iemand aanwezig zijn. Ik denk dat we hiermee de Formule1 nog beter kunnen presenteren aan de Nederlandse fans."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;