Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner geeft Wolff een trap na

2 reacties | 1955x gelezen
22-11-2021 08:36

ewald | Gisteravond kreeg de teambaas van Red Bull, Christian Horner, een officiële waarschuwing van de stewards in Qatar.

Bron: Sky Sports

De reden hiervoor was dat Horner zich negatief had uitgelaten over de Marshalls. Dat is in strijd met de regels van de FIA. Vrij snel na deze waarschuwing bood Horner zijn excuses dan ook aan. Echter waren deze wel op het randje.

Dat hij iets heeft geroepen dat niet helemaal netjes was, daar is hij zich van bewust. Maar bij Sky Sports kon hij het toch niet nalaten om zijn Mercedes Collega nog een schop na te geven. "We hebben onze emoties goed onder controle. Maar ik heb niet gescholden of gewezen naar een camera."

Als Horner hierop wordt aangesproken door Damon Hill heeft hij zijn antwoord al klaarliggen. "Ik denk dat ik heel duidelijk ben. Als ik het niet met je eens bent dan laat ik het je weten. Het is zeker niet de bedoeling om iemand te beledigen. Ik was te gefrustreerd over deze situatie."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Het zijn net kinderen, jammer dat het zo moet. Wat dat betreft gaan Max en Lewis er een stuk beter mee om.

1 22-11-2021 12:27:53
Jan1947
Silver Member

Max heeft zich in een interview ook negatief uitgelaten over die "local Marshall" die met geel zwaaide en twee tellen later daar dubbel geel van maakte terwijl zijn collega's de vlaggen al weer opgeborgen hadden omdat de situatie veilig was.

22-11-2021 12:46:46
;