Menu
© Mercedes
Nieuws

Verstappen: Natuurlijk wil ik winnen maar gevechten met Hamilton maken het wel leuk

11 reacties | 1676x gelezen
15-11-2021 09:42

ewald | Max Verstappen moest zijn eerste plek in de Grand Prix van Brazilië uit handen geven na een intens duel met Hamilton.

Bron: Formule1nieuws

Deze liep hierdoor zeven punten op hem in. De eerste inhaalpoging van Hamilton wist Verstappen nog af te slaan. Maar bij de tweede poging slaagde Hamilton er toch in om Verstappen voorbij te gaan. Ondank dit feit heeft Verstappen genoten van de spannende race, zo liet hij weten in de persconferentie achteraf.

"Het was echt enorm spanend. In bocht drie verloor ik wat fractie en toen wist ik al dat Hamilton me in zou gaan halen. Er is gewoon geen houden meer aan als je zo dicht op elkaar zit. Ik heb wel mijn best gedaan om hem achter me te houden." Verstappen kon de eerste poging van Hamilton nog afslaan. Beide coureurs raakte wel, dankzij een verdedigingsactie, van de baan. Verstappen werd hiervoor niet bestraft.

Verstappen genoot volop van het duel met Hamilton. "Uiteraard vind ik het leuk om te winnen. Maar ook van een goed gevecht kan ik genieten. Het had leuk geweest als ik ze bij had kunnen houden. Ik maak me voor de volgende races op dit moment nog geen zorgen." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;