Menu
© Pirelli
Nieuws

Ferrari: "We lopen nog achter op de topteams"

9 reacties | 1615x gelezen
11-11-2021 09:09

ewald | Ferrari heeft na de Grand Prix van Mexico de derde plaats in het kampioenschap overgenomen van McLaren.

Bron: Auto, Motor und Sport

De teambaas, Mattia Binotto, is toch niet tevreden over de resultaten. De snelheid van de wagen was gewoon te laag. Hierdoor presteerde ze minder goed dat ze wensten. Ook de beide Ferrari-coureurs, Charles Leclerc en Carlos Sainz, denken dat er ruimte is voor verbetering.

Na een lastige eerste heft van het seizoen lijkt Ferrari haar weg omhoog weergevonden. Leclerc werd vijfde en Sainz zesde in de Grand Prix van Mexico. Hiermee scoorde ze genoeg punten om McLaren van de derde plaat te verstoten. Het lijkt erop dat Ferrari dit jaar op een derde plaats gaat eindigen in het kampioenschap. Maar Binotto is niet blij met het resultaat. "We hoopte erop dat we eindelijk aansluiting konden vinden bij de huidige topteams. In de laatste races ging het steeds beter. Nu konden we niet eens AlphaTauri verslaan." Aldus Binotto


Ook Leclerc deelt deze mening. "De auto’s van de topteams zijn veel meer ontwikkeld die van ons. We zien nu goed op welk gebied we achterlopen met de ontwikkeling. Afgelopen weekend was AlphaTauri de grootste verrassing. Die waren minsten een tiende sneller dan dat wij waren."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;