Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff: "Opgeven is geen optie"

2 reacties | 1253x gelezen
09-11-2021 11:36

ewald | De prestaties van Mercedes blijven uit tijdens de Grand Prix van Mexico. Al na de eerste bocht was Valtteri Bottas kansloos.

Bron: Autosport

Ook Lewis Hamilton kwam dit weekend niet in de buurt van Max Verstappen. Ondanks dat het slecht ging dit weekend gaan ze er alles op alles zetten om het komende weekend weer iets goed neer te zetten tijdens de Grand Prix van Brazilië.

Toto Wolf gooit in ieder geval de handdoek niet in de ring en blijft erg strijdbaar. Hij is, net zoals altijd erg positief. "Ik ben iemand die erg realistisch is. Ben gewoon verliefd op de autosport. Er kan nog van alles gebeuren in Brazilië."

"We zijn de titel nog niet uit het oog verloren. We hebben nog vier races voor de boeg. Er zijn dus nog vier overwinningen te verdelen. Er is ook nog een mogelijkheid van een viertal uitvalbeurten. We blijven net zolang vechten totdat de strijd geleverd is." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Silver Member

Brazilië is mi kat in het bakkie wat Max Verstappen betreft,zeker gezien zijn prestaties in vorige races aldaar.Wel even opletten op weg naar de race niet te
Worden overvallen.Quatar is minder zeker omdat de baan voor vele coureurs nieuw
Is!

1 11-11-2021 16:43:08
arts3
Silver Member

Ik verwacht weinig tegenwerking van Bottas,die is met zijn gedachten alleen maar
Bij Alfa Romeo!

11-11-2021 16:51:30
;