Menu
© Red Bull
Nieuws

Button: "Honda-medewerkers blijven in 2022 gewoon bij Red Bull werken"

10 reacties | 1869x gelezen
28-10-2021 09:40

ewald | Jenson Button gaat ervan uit dat Red Bull in 2022 nog gebruik gaat maken van de Honda-medewerkers.

Bron: Sky Sports

In dat jaar zitten ze volop in de transitie van het afnemen van motoren van Honda naar het zelf maken van motoren. Ze kunnen dan wel de nodige hulp gebruiken. En zoals het er nu naar uit ziet gaan ze die ook krijgen van Honda. Button hoopt voor Honda dat Red Bull dit jaar de wereldtitel veilig weet te stellen voordat Honda weer uit de Formule1 stapt.

"De samenwerking is erg goed. Volgend jaar zal Red Bull waarschijnlijk gewoon doorgaan met Honda-medewerkers. De afgelopen jaren hebben die het zo goed gedaan dat ze dat graag willen continueren. De medewerkers die nu aan de motoren sleutelen zullen volgend jaar ook aanwezig zijn bij ons. Ze blijven echter wel in dienst bij Honda."

"Honda gaat de komende tijd vooral de nadruk leggen op het elektrische rijden. De Formule1 past dan niet echt goed in de langere termijnplanning. Het is jammer dat Honda uit de Formule1 vertrekt. Het zou geweldig zijn als ze vertrekken met een wereldtitel in handen. Het zou de ultieme kers op de taart zijn voor hun."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;