Menu
© Mercedes
Nieuws

Hill: "Lewis moet nu echt races gaan winnen"

11 reacties | 1717x gelezen
27-10-2021 09:38

ewald | Langzaam nadert de titelstrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen de beslissende fase.

Bron: Sky Sports

Max verstappen nam in Turkije het stokje weer over in het kampioenschap. Afgelopen weekend wist hij deze te behouden door de Grand Prix van Amerika te winnen. Damon Hill begint zich nu toch wel zorgen te maken voor Lewis Hamilton.

Damon Hill, wereldkampioen van 1996, geeft weer eens zijn mening bij Sky Sport. "Hamilton heeft 5 overwinningen en Verstappen 8. Het lijkt er steeds meer op te gaan lijken dat het Max zijn titel gaat worden."

Volgens Hill zal Hamilton nu echt haast moeten gaan maken met de inhaalslag. Het verschil tussen hem en Verstappen is alleen maar gegroeid. "Hamilton moet nu toch echt gaan winnen. Anders maakt hij geen kans meer op de wereldtitel. Het is nog maar de vraag of Lewis terugvecht na deze achterstand."

Het zou dit seizoen zomaar eens kunnen dat er één van de twee heren uit gaat vallen. Dan is de situatie ineens weer heel anders. "Ik sluit niet uit dat dit seizoen één van de twee gaat uitvallen. De vraag is wie dat dan zal zijn." Verstappen heeft op dit moment de meeste uitvalbeurten op zijn naam staan van beide coureurs. Daarentegen gaat hij wel aan de leiding van het klassement.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;