Menu
© Red Bull
Nieuws

Villeneuve: "Max is superieur ten opzichte van Hamilton"

9 reacties | 2173x gelezen
04-10-2021 07:35

ewald | Volgens Jacques Villeneuve is het Max Verstappen die dit seizoen de titel gaat winnen omdat hij superieur is aan Lewis Hamilton.

Bron: Formule1nieuws

Ook maakt hij minder fouten dan Hamilton. Op het moment zijn de heren in een hecht strijd verwikkeld om het wereldkampioenschap. Hamilton ligt twee punten voor op Verstappen.

De beide heren hebben over het algemeen het hele jaar door goed gereden en zijn de meest indrukwekkende coureur op de grid.

"Verstappen is echt superieur. Hij heeft dit seizoen nog geen echte fouten gemaakt. Hij gaat altijd in de aanval. Bij Lewis en Mercedes zie je een aantal zwakke punten."

Lewis Hamilton zal tot de laatste race moeten vechten voor de titel. Net zoals in 2016. Toen verloor hij van Nico Rosberg. Sindsdien lijkt het erop dat Hamilton een beetje gas terug heeft genomen. Waarschijnlijk is dat het gevolg van gebrek aan concurrentie.

"Na Rosberg ging het hem gemakkelijk af. Hij suste gewoon een beetje in slaap. Echter dit jaar was ineens anders en schrik hij wakker. Hij blijft een fenomeen in de sport." Aldus Villeneuve


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;