Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff euforisch na honderdste overwinning Hamilton

1 reactie | 539x gelezen
27-09-2021 08:59

ewald | In Rusland schreef Lewis Hamilton geschiedenis. Hamilton, die al zeven keer wereldkampioen werd, won in Sotsji zijn honderdste Grand Prix in zijn carrière.

Bron: Formule1nieuws

Toto Wolff, Mercedes teambaas, was na afloop van de race vervuld met trots. Hij was dan ook vol lof over de prestaties van Hamilton.

"We zijn allemaal getuigen van één van de verbazingwekkende carrière in de Formule1. Hamilton schrijft honderd overwinningen op zijn naam. Het zal de komende 24 uur nog overal in het nieuws te vinden zijn. Maar over een paar jaar realiseren we ons pas wat er nu eigenlijk gebeurd is."

Het is goed dat het ging regenen. Anders had Hamilton het nog moeilijk gehad met Lando Norris. "Het was dan heel erg lastig geworden. Zelfs met DRS hadden we moeite om Ricciardo in te halen. Norris reed erg goed en dat had dan erg lastig kunnen gaan worden." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RCH
Quite a regular

Gefeliciteerd Lewis Hamilton. Maar records zijn er om verbroken te worden. De opvolgers staan al klaar in de personen van Verstappen, Russel, Norris en Sainz. Waarbij we natuurlijk hopen op Max Verstappen!

0 27-09-2021 13:39:49
;