Menu
© Mercedes
Nieuws

Bottas wordt vandaag gepresenteerd bij Alfa Romeo, Russell dinsdag bij Mercedes

2 reacties | 945x gelezen
06-09-2021 07:35

ewald | Het lijkt erop dat er groot nieuws aankomt. Er zijn al langere tijd geruchten dat Valtteri Bottas vanaf 2022 voor Alfa Romeo gaat rijden.

Bron: Canal+

Zijn stoeltje bij Mercedes zou dan naar George Russel gaan.

Volgens het Franse CANAL+ komt dat nieuws vandaag naar buiten. Alfa Romeo gaat dan bekent maken dat Bottas hun nieuwe coureur gaat worden. Hij zou dan zijn landgenoot Kimi Räikkönen gaan vervangen bij Alfa Romeo.

Dinsdag zou Mercedes met het grote nieuws komen. Dat is de dag dat ze aan gaan kondigen dat George Russell voor Mercedes komt rijden. Al eerder was er een gerucht wat de ronde deed dat Netflix op het kantoor geroepen werd van Toto Wolff om het zetten van de handtekeningen te filmen. Nu komt er dit gerucht bovenop. Het zou dus zomaar eens kunnen dat er de aankomende dagen groot nieuws aan zit te komen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Was het gisteren een ongelukje dat Bottas opeens de snelste ronde pakte? Of was het een teken dat hij Mercedes gaat verlaten? Zou mooi zijn als Lewis een teamgenoot krijgt die hem meer kan uitdagen en dat kan Russell waarschijnlijk veel meer.

1 06-09-2021 12:51:39
Speedster
Bronze Member

Echt wel, als Bot echt ballen had had hij 4de sector ook paars gereden om het Ham lastig te maken. De levenslange 2de viool in de F1 ;)

06-09-2021 13:49:40
;