Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton boos omdat Russell misschien zijn teamgenoot wordt

2 reacties | 1694x gelezen
03-09-2021 09:41

ewald | De Daily Mail weet het zeker. "Toto Wolff heeft zijn keuze laten vallen op George Russel."

Bron: Daily Mail

Het is door hem verteld aan Lewis Hamilton en die er niet blij mee. Als het aan hem zou liggen dat zou Valtteri het stoeltje naast hem krijgen volgend jaar. Die is namelijk sociaal en eigenlijk net niet snel genoeg om hem in de problemen te brengen. Maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

Het wordt dan even anders bij Mercedes. Bottas is sinds 2017 al de tweede coureur bij Mercedes. Hij is er medeverantwoordelijk voor dat Mercedes steeds het kampioenschap binnen wist te halen.

Russell is de laatste maand goed op dreef en heeft veel punten binnengereden voor het team van Williams. Het afgelopen weekend was hij zelfs sneller met zijn Williams dan Hamilton met zijn Mercedes.

Lewis heeft in het verleden al een aantal keer laten weten dat het niet nodig is om Valtteri Bottas te vervangen. Russel is een protegé van Mercedes en rijdt al jaren voor Williams. Hij valt op door zijn hoge kwalificatiesnelheid.


De snelle Russell is ongekend populair in Groot-Brittannië en daar zit Hamilton wellicht niet op te wachten. Tijdens de kwalificatie voor de Britse Grand Prix ging bijvoorbeeld een luid gejuich op toen de Britten Russell in de Williams weer eens snel zagen kwalificeren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Silver Member

Op https://www.grandprix.com/ staat:
Lewis Hamilton thinks he will "get along pretty well" with George Russell if the young Briton becomes his new Mercedes teammate.

1 03-09-2021 14:30:52
RCH
Member

Heb het artikel gelezen en geeft en heeft een totaal andere strekking dat het verhaal hier op formule1nieuws.nl. Formule1nieuws.nl lijkt in dit opzicht op de Telegraaf. Riooljournalistiek ten top. Wat erg jammer is want men kan beter.

03-09-2021 21:11:43
;