Menu
© Pirelli
Nieuws

Schumacher: "Zonder geluk had Hamilton nooit bovenaan gestaan in de titelstrijd"

10 reacties | 1946x gelezen
31-08-2021 10:41

ewald | Ralf Schumacher is van mening dat de wereldtitel zeker nog niet binnen is voor Lewis Hamilton dit jaar.

Bron: Sky Sports

De voorsprong die Hamilton had is na de Grand Prix van België nog maar drie punten. Max Verstappen is op hem aan het inlopen. Het is volgens Schumacher een kwestie van tijd voordat Verstappen de leiding in het klassement weer overneemt van hem.

"Er staan nog elf races op de kalender dit seizoen. De voorsprong van titelverdediger Hamilton is slechts drie punten. De zevenvoudige wereldkampioen zal tot het uiterste moeten gaan. De achtste wereldtitel zal een stuk moeilijker te veroveren zijn als de voorgaande zeven."

Volgens Schumacher zal dat ook te zien zijn in zijn rijgedrag op het circuit. "Op een gegeven moment zal hij één of twee fouten maken. Dat hebben we hem al eerder zien doen dit seizoen. Dat heeft niet te maken met de zenuwen. Het is gewoon zo. Maar las Hamilton dan een fout maakt dan is het aan Verstappen om daar optimaal van te profiteren."

"Hamilton heeft dit jaar veel geluk gehad. Een lekke band van Verstappen in Baku en tegenliggende resultaten in Silverstone en Hongarije. Dat is de reden dat hij nog voorligt in de titelstrijd."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;