Menu
© Racing Point F1
Nieuws

Startopstelling GP van België 2021, plek van Perez blijft leeg

9 reacties | 2395x gelezen
28-08-2021 22:37

bvonk | Morgen begint om 15:00 de race van de Grote Prijs van België, hier is alvast de voorlopige startopstelling te zien.

Bron: Formule1nieuws.nl

Lance Stroll en Valtteri Bottas hebben beide een gridstraf gekregen omdat ze tijdens de vorige GP een botsing veroorzaakte tijdens de start van de race.

McLaren-coureur Lando Norris staat nu nog op de negende plek maar zal waarschijnlijk achteraan starten omdat McLaren een nieuwe wagen voor hem moet klaarmaken na zijn crash tijdens de kwalificatie.

Update: McLaren heeft de versnellingsbak bij Norris vervangen en daardoor heeft de Brit een straf gekregen van 5 plaatsten.

Update: Tijdens de ronde naar de startopstelling op een natte baan verliest Perez de controle over zijn Red Bull en beland tegen de bandenstapel. De botsing is niet hard maar de schade is te groot om door te rijden en de Mexicaan zal dus niet van start gaan vandaag.Deze opstelling is gebaseerd op de kwalificatie die eerder vandaag is verreden, de directe uitkomst met rondetijden kun je hier vinden.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;