Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van België

9 reacties | 1511x gelezen
25-08-2021 09:23

ewald | De zomerstop is bijna voorbij. Max Verstappen heeft genoten van zijn vakantie en is helemaal klaar om terug te slaan in de Formule1.

Bron: Verstappen.com

De komende drie weekenden mag hij flink aan de bak. Aanstaand weekend is de Grand Prix in België. Daarna de Grand Prix van Zandvoort in Nederland om vervolgens naar Italië te gaan voor de Grand Prix.

"Het was fijn om een paar weken uit te rusten. De zomervakantie was gewoon lekker. Ik. heb me onder andere vermaakt op een jetski. Het voelt goed dat we weer aan de slag kunnen gaan. Het wordt wel druk met drie races achter elkaar. Maar dat is voor iedereen hetzelfde. Er komen veel mooie circuits aan om naar uit te kijken."

Aanstaand weekend is het de 50ste race met Honda. "Alle 50 races met Honda zullen speciaal blijven voor ons. Ik hoop dat we dit seizoen nog met een hoogtepunt af kunnen sluiten met Honda. Voordat ze de sport gaan verlaten."

Op de vraag hoe hij waar hij naar uitkijkt dit weekend antwoord hij:

“Ik kijk er natuurlijk naar uit om weer naar Spa te gaan. Het is mijn favoriete circuit en het is echt gaaf om er te rijden met zoveel snelle bochten en hoogteverschillen. Ik kijk er ook naar uit om alle fans te zien die ons komen steunen en het zal gaaf zijn om weer zoveel oranje op de tribunes te zien, aangezien ze er vorig jaar niet bij konden zijn. Ik denk ook dat het een goede plek is om ons kampioenschapsgevecht op te pakken. Ik ben goed voorbereid en ik heb een goed gevoel.”


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;