Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto Wolff: "Teamgenoot Hamilton wordt in september bekend gemaakt."

10 reacties | 1541x gelezen
23-08-2021 09:59

ewald | Volgens Toto Wolff wordt er in september bekend gemaakt wie er naar Lewis Hamilton komt te rijden in 2022. Zoals het er nu naar uitziet gaat het nog tussen Valtteri Bottas en George Russell.

Bron: Formule1nieuws

"We zullen een keuze moeten gaan maken tussen de stabiliteit van Valtteri en het talent van George, die nog alle kanten op kan gaan. In september wil ik meer duidelijkheid hebben over dit onderwerp. Dit omdat ze zich moeten gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen."

Russell heeft in december vorig jaar Lewis Hamilton al eens vervangen toen hij niet kon meedoen vanwege een coronabesmetting. Bottas staat volgens de media al maanden ter discussie bij Mercedes. Zijn laatste optreden tijdens de Grand Prix van Hongarije helpt hier ook niet aan mee. Bottas veroorzaakte een startcrash omdat hij te laat remde.

Vorige maand heeft Lewis Hamilton zijn contract bij Mercedes met twee jaar verlengd. Het doel is om zijn achtste wereldtitel te behalen. Hij staat nu samen met Michael Schumacher bovenaan met zeven behaalde titels.

In de strijd om de wereldtitel staat Hamilton nu acht punten voor op Max Verstappen. Aankomend weekend staat de Grand Prix van België op de kalender en de week erna de Grand Prix op het circuit van Zandvoort. Dat zou dus eventueel een voordeel op kunnen leveren voor Max Verstappen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;