Menu
© Red Bull
Nieuws

Officieel: GP van Nederland gaat in afgeslankte vorm door

11 reacties | 1922x gelezen
13-08-2021 23:52

bvonk | De organisatie in Zandvoort heeft voorafgaand aan de persconferentie van demissionair premier Mark Rutte laten weten dat de GP doorgaat met 67 procent van de oorspronkelijke bezetting. Rutte heeft hier in zijn persconferentie eveneens groen licht gegeven voor de GP.

Bron: nltimes

De F1-race die op het Circuit van Zandvoort gepland staat mag zoals gepland doorgaan. Minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge hebben de goedkeuring bekendgemaakt tijdens een persconferentie over het coronavirusbeleid van Nederland op vrijdag.

De capaciteit zal naar verwachting maximaal twee derde bedragen. Van degenen die de race en ondersteunende evenementen tijdens het eerste weekend van september bezoeken wordt verwacht dat ze het bewijs leveren dat ze volledig zijn gevaccineerd tegen Covid-19, een recent herstel van Covid-19 of recent negatief zijn getest op het SARS-CoV-2-coronavirus.

De eerste trainingen voor de Formule 1 vinden plaats op 3 september. De kwalificatie volgt op 4 september en op zondag de race.

De Nederlandse coureur Max Verstappen staat op de tweede plaats in het WK van 2021, acht punten achter wereldkampioen Lewis Hamilton. Het Mercedes-team van Hamilton staat op de eerste plaats met 303 punten in het constructeurs WK, voor Red Bull Honda dat 291 punten heeft.

Hier is een directe link voor de mensen waarbij het filmpje niet goed werkt via het frame hieronder.
❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;