Menu
© Red Bull
Nieuws

Schumacher: "Max Verstappen heeft nee gezegd tegen Mercedes"

2 reacties | 1657x gelezen
26-07-2021 09:29

ewald | In een interview met Sport Bild zegt Ralf Schumacher dat Max Verstappen nee geeft gezegd tegen Mercedes.

Bron: Sport Bild

Doordat Verstappen Mercedes heeft afgewezen zou Lewis Hamilton een contract gekregen hebben van twee jaar bij het team.

Nadat Verstappen nee gezegd had tegen Mercedes zouden de de betrekkingen tussen Wolff en Verstappen bekoeld zijn. Mercedes heeft meermaals geprobeerd om Verstappen te benaderen en over te halen om naar het team te komen.

"Dat er een contractverlenging van Hamilton bij Mercedes is geeft mij duidelijkheid dat Max 'nee' heeft verkocht aan Mercedes. Ik ben van mening dat Mercedes Max heel graag wilde hebben om hun toekomst veilig te stellen. Op dit moment is dan Lewis hun enige alternatief."

"Ik ben wel erg benieuwd of Mercedes het tij kan laten keren. Op dit moment staat Red Bull er duidelijk beter voor dat zij en die hebben nog niet alles laten zien."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Gold Member

Ik begrijp niet waarom ze zo moeilijk doen bij Mercedes. Met Russell hebben ze een uitzonderlijk talent die nog jong is ook. Bouw om hem verder zou ik zeggen. Max doet er goed aan trouw te blijven. Hij kan trots op zijn carrière later zijn,. Niet van een team naar een ander verkassen in de hoop om kampioen te worden. Maar het geduld en vertrouwen hebben in een team. Beetje a la Schumacher.

1 26-07-2021 09:45:50
bvonk
Moderator

Het probleem bij Russell is dat hij het op zondag steeds net niet voor elkaar krijgt. Dat zal voor een groot deel door de Williams wagen komen maar zolang hij niet af en toe positief opvalt bij de races zal er bij veel mensen het idee komen van sterk op zaterdag maar op zondag waar het om gaat net niet.

Hij verdient een kans bij Mercedes en dan krijgen we waarschijnlijk een heel ander verhaal.

26-07-2021 13:51:22
;