Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton: "Nee, ik heb totaal geen spijt van de crash"

19 reacties | 2488x gelezen
19-07-2021 09:05

ewald | Het was gisteren de achtste keer dat Lewis Hamilton de Grand Prix van Groot-Brittannië wist te winnen.

Bron: Formule1nieuws

Hij was erg blij dat hij gisteren won op zijn thuis circuit. Hij wist te wel op een dubieuze manier te winnen van Max Verstappen.

Hamilton laat in de Britse Media weten dat hij erg blij is met de overwinning en dat de schuld van de crash ligt bij Verstappen.

"Ik vind dat hij minder agressief had moeten rijden richting bocht 6. Ik zat al naast hem en onze wielen raakte elkaar. Ik heb hem voldoende ruimte gegeven om door de bocht te komen. In bocht 9 zat ik aan de binnenkant. We hadden beide geen zin om gas terug te nemen. Met een crash als resultaat. Ik heb daar straf voor gekregen. Ik wist ook niet dat hij in het ziekenhuis was voor controle."

"De crash heeft er niet voor gezorgd dat ik minder blij ben met de overwinning. Het was al even geleden dat ik in contact ben gekomen met een andere coureur tijdens het races. Maar als je zo agressief rijdt als Max dan is het gewoon onvermijdelijk. Je weet dat als je zo'n rijstijl hebt als Max deze dingen gaan gebeuren."

"Ik zal me tijdens een gevecht met een coureur me nooit inhouden. Ik schaam me ook niet voor wat er gebeurd is. Ik ben in het gat gedoken wat ik zag. We hebben de punten hard nodig voor het kampioenschap."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;