Menu
© Haas F1
Nieuws

Bernie Ecclestone: "Het zou goed zijn als Schumacher naar AlphaTauri gaat"

3 reacties | 1318x gelezen
13-07-2021 10:32

ewald | Bernie Ecclestone is van mening dat Red Bull er goed aan zou doen om Mick Schumacher op te nemen in het team.

Bron: Bild

Dat is een nogal opzienbarende uitspraak van hem. Mick Schumacher zit momenteel namelijk bij de Ferrari-familie.

Ik denk dat het hem goed zou doen als zijn volgende stap het team van AplhaTauri zou worden. Op het moment doen ze het erg goed. De baas Frans Tost is tevens erg goed met het behandelen van jonge rijders. Dat is iets wat Nick goed zal doen.

"Nick weet niet waartoe hij in staat is op de plek waar hij nu zit. Het zou goed voor hem zijn als die een snellere en betere auto zou krijgen. Nu verslaat hij zijn teamgenoot bij Haas. Dat is erg belangrijk voor hem. Helaas is dat bij Mazepin, dus het zegt nog niet echt veel. Het zou hem goed doen als hij een sterkere teamgenoot zou krijgen."

Dat zijn woorden die hard aan zullen komen bij Ferrari, Ze hebben al langere tijd geïnvesteerd in de zoon van Michael Schumacher. Ze hebben zelfs een speciale fabriekshal in gebruik genomen om de wagen van Haas onder de vleugels van Ferrari te ontwikkelen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Gasly zit stevig op zijn plek bij AlphaTauri, Yuki moet het nog laten zien maar denk wel dat hij de kans daarvoor krijgt. Maar de grote vraag zal zijn of Schumacher zonder de Ferrari familie verder wil. Misschien zit een overstap naar Alfa Romeo er meer in.

0 13-07-2021 13:59:02
Geeke
Gold Member

Als Mick een andere achternaam gehad zou hebben zou niemand over hem praten. Giovinazzi overtuigt mij meer dan deze Mick eerlijk gezegd.

1 13-07-2021 14:47:20
Jan1947
Silver Member

Giovinazzi was in het begin ook nergens te vinden. Het is pas het laatste jaar dat hij echt presteert. Niet echt realistisch om hem nu te vergelijken met een debutant.
Ik ben niet zo gecharmeerd van de uitspraken van Bernie over wat er nu in de F1 allemaal zou moeten (geniet lekker van je pensioen en van je zoon), maar dit keer heeft hij wel gelijk. Mick verdient een betere kans dan bij Haas.

13-07-2021 22:09:10
;