Menu
© Red Bull
Nieuws

Wederom onzekerheid over doorgaan Grand Prix Zandvoort

1 reactie | 2300x gelezen
09-07-2021 10:01

ewald | De organisatie van de Nederlandse Formule1 Grand Prix heeft laten weten dat ze helemaal op koers liggen om de Grand Prix door te laten gaan op 5 september in Zandvoort.

Bron: Formule1nieuws

Het enige wat er nu nog tegen kan zitten is de bedreiging van de oplaaiende Covid-pandemie. Dat was het afgelopen jaar ook de reden dat de Grand Prix geen doorgang vond in Zandvoort. Ondanks deze onzekerheid is de organisatie volop bezig met de opbouw van tribunes langs het circuit.

De tweede kamer is op dit moment bezorgd en erg somber over de snel toenemende corona besmettingen. De vraag is er of dit soort evenementen nu wel door kunnen gaan.

Vandaag aan het einde van de middag zal er meer duidelijk komen of en wat voor maatregelen er gaan komen. Deze zullen dan aanstaande vrijdag officieel aangekondigd worden. Tot die tijd is er dus onzekerheid over de Grand Prix van Zandvoort.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Erg jammer als het niet door zou kunnen gaan maar lijkt nu toch weer een golf aan te komen. Als het vandaag nog niet zeker afgelast gaat worden zal het toch nog wel onzeker blijven. Hoop dat we goed blijven prikken en dat Max op eigen bodem kan gaan winnen!

0 09-07-2021 15:52:21
;