Menu
© Williams
Nieuws

Wordt het Russell of Bottas naast Lewis Hamilton in 2022

1 reactie | 574x gelezen
07-07-2021 10:35

ewald | Toto Wolff, Mercedes baas, heeft in Oostenrijk zich uitgelaten over de keuze die ze moeten gaan maken voor 2022 wie er naast Lewis Hamilton in het stoeltje komt.

Bron: Sky

Op dit moment is dat nog niet duidelijk. Wel is het duidelijk dat het nu nog gaat tussen een tweetal coureurs, namelijk Bottas en Russel.

"Russel verdient zeker een plaats in een topteam zoals die van ons. Maar ook Bottas doet het op het moment erg goed dus vlak hem ook niet uit."

Uiteraard heeft Hamilton ook nog invloed op de keuze die ze gaan maken als team. Of die invloed groot is wordt door Schumacher in twijfel getrokken. Die denkt dat Toto Wolff zelf de keuze gaat maken.

"Mercedes moet vooral nadenken over de toekomst zonder Hamilton. Ik denk dan dat het een logische keuze is om voor Russel te kiezen. Er zijn op het moment niet zoveel coureus op de markt. Denk niet dat Bottas de juiste keuze is. Twee jaar is in de racewereld niet echt veel. Het team is nu al aan het nadenken over hoe het verder moet zonder Hamilton."

"Het kost tijd voordat een coureur zich in een team heeft gevestigd. Dus een jonge coureur zoals Russel naast Hamilton is gewoon belangrijk. Russel heeft in het verleden al bewezen dat hij net zo snel is dan Bottas." Aldus Ralf Schumacher❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Ik denk dat Russell zelfs nog sneller is. Hamilton ziet de bui al hangen en Toto ook. Dat wordt oorlog tussen die twee. Wat Russell momenteel toont getuigt van groot talent.

0 08-07-2021 14:59:51
;