Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff: "Eindelijk geeft Bottas kritiek"

2 reacties | 1477x gelezen
22-06-2021 08:34

ewald | Toto Wolff is op het moment erg blij met Valtteri Bottas. Eindelijk heeft de Fin na al die jaren eens van zich laten horen over de boordradio dat hij het niet eens is met de strategische keuze die Mercedes maakte tijdens de Franse Grand Prix. Hierdoor verloor hij een podiumplaats.

Bron: Formule1nieuws

Mercedes werd verslagen door Max Verstappen met een strategie die Mercedes ook al twee keer uithaalde om van Red Bull te winnen. Max wist, met een extra pitstop, zowel Bottas als Hamilton uit te schakelen en te gaan voor de winst. Hiermee wist hij zijn voorsprong te vergroten in het klassement.

Bottas werd erg boos, nadat hij werd ingehaald door Max Verstappen die op nieuwere banden reed. Maar nog bozer toen hij ook nog eens door Sergio Perez werd ingehaald. Hierdoor verspilde hij een podiumplaats.

"Waarom luistert er verdomme nu nooit eens iemand naar mij. Ik zei toch dat het een twee-stopper moest worden." Aldus Bottas

Het is niet de eerste keer dat Bottas pech had. Recentelijk had hij in Monaco nog een mislukte pitstop die hem de kans op een overwinning van de race kostte.

Volgens Wolff had hij deze woede uitbarsting al veel eerder moeten hebben. "Eindelijk begint hij kritiek te geven. Dat werd wel eens tijd. Ik vind het geweldig om te zien dat het nu gebeurd." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Bottas weet dat hij zijn stoeltje al kwijt is. Dus Toto je praat weer eens onzin zoals wel vaker de laatste tijd.

0 22-06-2021 09:24:22
cajos
Bronze Member

Als je zondag naar het gezicht van Toto keek zag je dat hij er erg blij keek , zal mede door de opmerkingen van Bottas zijn geweest.

0 22-06-2021 10:25:10
;