Menu
© Alpine
Nieuws

Ocon tekent driejarige contract bij Alpine

9 reacties | 1633x gelezen
17-06-2021 08:47

ewald | Esteban Ocon heeft zijn handtekening gezet onder contract bij zijn huidige team Alpine.

Bron: Formule1nieuws

Op twitter staat het bericht dat het om een driejarig contract gaat. Hiermee is gelijk uitgesloten dat hij naar Mercedes zal gaan in de nabije toekomst.

Het hing al langere tijd in de lucht dat er een verlenging aan zat te komen maar het is dan nu ook daadwerkelijk geworden. Dat het nu naar buiten komst is niet echt vreemd. Aanstaand weekend wordt er gereden op het circuit van Paul Richard. Dat is de thuisbasis van zowel Ocon als het team Alpine.

De onderhandeling van het contract waren in mei van het afgelopen jaar al gestart. Ocon is officieel nog steeds een Mercedes -coureur. Hij rijdt bij Alpine op huurbasis. Het had dus ook zomaar kunnen zijn dat hij bij Mercedes de vervanger had geworden van Valtteri Bottas.

Ocon is erg blij met zijn contractverlenging. "Het voelt erg goed dat dat de toekomst voor mij bij Alpine is vastgelegd. Sinds dat ik bij het team kwam hebben we veel vooruitgang weten te boeken. Mijn doel is dan ook om dat voort te zetten. Als we had blijven werken kunnen we onze doelen bereiken de komende tijd."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;