Menu
© Pirelli
Nieuws

Max Verstappen: "Blijf voorlopig wel bij Red Bull"

9 reacties | 1967x gelezen
14-06-2021 08:45

ewald | Max verstappen wil wel voor altijd blijven rijden voor Red Bull. In een interview antwoord hij op de vraag of hij voor altijd bij Red Bull wil blijven."

Bron: Sky

Dat is in ieder geval wel het plan."

"Ik ben echt blij dat ik onderdeel mag zijn van dit team. En dat is voor iedereen in het team. We hebben gewoon onderling ook een goede relatie. We zijn allemaal heel erg gedreven en erg gemotiveerd om succes te behalen. We willen gewoon de beste zijn en winnen."

"Ik hoop dat ik hier nog lang deel van mag uitmaken."

"Als ik ooit over zou stappen dan alleen als de kansen goed zijn en als het een snelle auto is. Momenteel ligt mijn focus op de Formule1. Ik zou wel lange afstand races willen rijden. Maar dat zou ik er dan als project naast gaan doen. Het is in ieder geval niet mijn grootste doel."

"We hebben veel geleerd van de fouten die we vorig jaar gemaakt hebben. We dachten toen een snelle auto te hebben. Helaas bleek in het begin van dat jaar dat de auto niet zo snel was. We waren helaas niet in staat om direct echt dingen n de auto te veranderen. We waren echt beperkt in de mogelijkheden.

"We hebben dit jaar veel zaken aan kunnen passen. Je kan zien dat we stappen vooruit hebben gemaakt. Maar het is nooit goed genoeg." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;