Menu
© Pirelli
Nieuws

Villeneuve: "Max Verstappen verdient gewoon de eerste plaats"

9 reacties | 2099x gelezen
10-06-2021 14:30

ewald | Volgens Jacques Villeneuve verdient Max verstappen het gewoon om eerste te staan in de WK-stand Formule1 na de fouten die Lewis Hamilton momenteel maakt.

Bron: Formule1nieuws

Max Verstappen en Red Bull Racing namen de leiding in de beide formule1 wereldkampioenschappen over van Lewis Hamilton en Mercedes. Het afgelopen weekend
was geen weekend voor Mercedes om trots op te zijn. Beide coureurs kwamen dan wel over de finishlijn. Echter scoorde ze hier beide nul punten mee. Het was zelfs zo erg dat de beide Haas-coureurs, Mick Schumacher en Nikita Mazepin beide sneller waren van Lewis Hamilton in de Mercedes.

Lewis Hamilton maakte een kapitale fout bij de herstart. Volgens Toto Wolff was het een gevolg van een wat ongemakkelijk vingerprobleem bij Lewis.
Hierdoor wist Max Verstappen zijn voorsprong te behouden van vier punten. In de stand van constructeurs loopt Red Bull uit en heeft maar liefst 26 punten voorsprong op Mercedes.

Volgens Villeneuve hebben ze de plekken dik verdiend. Max maakt op het moment weinig fouten. "Het enige wat hij fout deed was wijd gaan in Bahrein en in Portugal. Hierdoor verloor hij een punt omdat hij niet de snelste tijd wist neer te zetten. "❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;