Menu
© Pirelli
Nieuws

Verstappen:" Hamilton hoeft zich niet te schamen"

12 reacties | 2371x gelezen
08-06-2021 09:55

ewald | Het is tot nu toe Mercedes en Lewis Hamilton die op meeste fouten maken in het seizoen 2021.

Bron: Formule1nieuws

Hamilton crashte in Bakoe door een geplofte Pirelli-band. Maar de 0-score van Hamilton was te wijten aan het feit dat hij zich verremde tijdens een duel met Sergio Perez.

"Ik ben er gewoon vol ingegaan. No way dat ik dit verlies." Aldus Perez. "Ik wilde gewoon weg zo laat mogelijk remmen. Hamilton deed hetzelfde alleen pakte dat ander uit voor hem. Hiermee zie je maar weer dat we allemaal kwetsbaar zijn voor het maken van fouten."

Volgens Verstappen hoeft Hamilton zich niet te schamen. "Als je onder druk staat maak je gewoon fouten. Het overkomt mij ook. Hamilton bevindt zich nu in een andere situatie als voorheen. Toen was zijn enige tegenstander zijn eigen teamgenoot. Nu moet hij het ook opnemen tegen coureurs van andere teams. Dat is mentaal heel anders.

"Ook wij maken fouten. Alleen zijn dat over het algemeen kleinere fouten dan de fouten die Mercedes maakt. Ook al lijkt dat soms niet zo te zijn. Waar ik wel zeker van ben is dat we elke keer een snelle pitstop kunnen uitvoeren. Dat is bij Mercedes wel anders."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;