Menu
© Mercedes
Nieuws

Mercedes: "Red Bull is de favoriet voor de wereldtitel"

11 reacties | 1554x gelezen
02-06-2021 11:54

ewald | Het team van Mercedes is er nog steeds van overtuigd dat Red Bull één van de favorieten is als het gaat om het winnen van de wereldtitel in 2021.

Bron: Formule1nieuws

Volgens teambaas Toto Wolff zou Red Bull dit jaar op ieder circuit op pole position moeten staan. Op het moment is Red Bull dan ook een serieuze titelkandidaat. Ze staan momenteel bovenaan in de beide klassementen. Dit na de overwinning van Verstappen in Monaco.

Mercedes promoot zich sinds de testsessie in Bahrein als underdog in de strijd met Red Bull. Wolf zegt hierover in een interview: "Red Bull zou in iedere race op pole position moeten staan. Het is de realiteit dat Red Bull de favoriet is."

"Als Lewis in Bahrein niet zo ongelooflijk goed had gereden dan had Max daar gewonnen. Max had daar een halve ronde moeten wachten om te proberen om in te halen. Dan was het wel gelukt. Het is dat Max in de kwalificatie in Imola een fout maakt anders had hij vooraan gestaan. In Portugal reed hij over het baanlimiet in zowel de race als de kwalificatie. Hij maakte daar helaas een fout zodat Lewis kan inhalen."

"Voor ons is het eenvoudiger om de jagende partij te zijn dat past beter bij ons." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;