Menu
© Pirelli
Nieuws

Alonso: "Nieuwe stuurbekrachtiging komt in Frankrijk"

0 reacties | 1438x gelezen
26-05-2021 10:18

ewald | Fernando Alonso kijkt erg uit naar de Grand Prix van Paul Ricard in Frankrijk. Zoals het er nu naar uitziet krijgt hij dan een aangepast stuurbekrachtigingssysteem.

Bron: Formule1nieuws

Dat zou er voor moeten zorgen dat hij de wagen van 2021 beter zou aan moeten voelen. Alonso had hier namelijk erg veel moeite mee tijdens de Grand Prix van Monaco. Helaas kwam hij pas als 17de over de finish en eindigde dus zonder punten.

In de media noemde Alonso Monaco het een teleurstellend weekend, "We hadden zeker meer verwacht van Monaco. Ik denk dat het bandenmanagement de belangrijkste factor was voor ons. Ik hoop dat we niet meer races gaan krijgen zoals we hadden in Monaco. Gelukkig waren we in Spanje en Portugal beter. Ik hoop dat we de volgende races weer een goede prestatie neer kunnen zetten."

Alonso denkt dat de aankomende wijziging van de stuurbekrachtiging hem zou moeten helpen om beter te kunnen presteren. "Helaas moet ik wachten tot de Franse Grand Prix. Baku zou daar geen goed moment voor zijn omdat het een stratencircuit is. Ik ga er dan van uit dat ik de balans van de auto beter kan aanvoelen en dat ik dan een beter feedback heb dan dat ik nu voel." Aldus Alonso


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;