Menu
© Racing Point F1
Nieuws

Ziggo Sport raakt Tv-rechten Formule 1 kwijt

2 reacties | 1733x gelezen
18-05-2021 14:27

ewald | Ziggo Sport heeft geen uitzendrechten van de Formule1 meer na maart 2022.

Bron: Formule1nieuws

Dit seizoen kunnen de fans nog wel genieten van de Formule1 bij Ziggo Sport. De rechten gaan waarschijnlijk over naar de Scandinavische Nordic Entertainment Group. Het zou zomaar eens kunnen dat Ziggo nu heel veel klanten kwijt gaat raken. Veel fans hadden speciaal een Ziggo abonnement voor de Formule1. Tijdens de opening Grand Prix van het seizoen keken er nog 2,5 mensen naar de uitzending. Olav Mol en Jack Plooij verhuizen, zoals het er nu naar uit ziet, mee.

De formule1 was negen jaar lang te zien bij het digitale basiskanaal Ziggo Sport, dat exclusief beschikbaar is voor Ziggo-klanten.

Het is niet bekend waarvoor de rechten nu zijn verkocht. Het uitzenden in Nederland van de Formule1 zou via een nieuw kanaal mogelijk zijn. Of Nordic dat zelf wil gaan doen of dat de rechten verkocht gaan worden hiervoor is nog niet bekend gemaakt.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Gold Member

Ongelooflijk dat we nog steeds met die Mol zitten opgescheept. Woordgrapjes die nergens op slaan i.p.v. opletten wat er gebeurt. Rick Winkelman vind ik een stuk prettiger om aar te luisteren en betere informatie, samen met Doornbos die veel interessante achtergrond informatie geeft. Maar juist Mol en Plooij moeten echt met pensioen. Ziggo gaat flink verliezen, ik ben wel benieuwd waarheen we moeten verhuizen.

1 18-05-2021 15:22:06
bvonk
Moderator

Ziet er naar uit een betaalzender en dan is het maar de vraag of Mol blijft. Ondanks zijn foutjes en grapjes vind ik Mol wel bij de F1 horen maar we zullen zien wat het gaat worden.

Ben ook benieuwd hoe dit gaat uitwerken voor Ziggo, de F1 was voor mij een grote reden om bij Ziggo te blijven maar daar ga ik nog wel even naar kijken. Is even afwachten wat het gaat worden.

19-05-2021 21:14:25
;