Menu
© Pirelli
Nieuws

McLaren: "Eigenlijk moeten we stoppen met de ontwikkeling van de MCL35M"

0 reacties | 1417x gelezen
14-05-2021 10:57

ewald | Eigenlijk zit McLaren dicht tegen het kantelpunt aan om te stoppen met de ontwikkeling van de huidige auto.

Bron: McLaren

Echter is McLaren nu in een felle strijd verwikkeld om de derde plek in het constructeurskampioenschap met Ferrari. Ze kunnen zich dus niet permitere om de tegels te laten vieren en te stoppen met de ontwikkeling. Maar het seizoen van 2022 komt steeds dichterbij. Doordat er ingrijpende regels wijzigen komende winter moeten de teams zich eerder gaan richten op de ontwikkeling van de auto voor volgend jaar willen ze in het seizoen van 2022 ook goed uit de bus kunnen komen.

Het lijkt erop dat het punt voor McLaren er nu aankomt. "We zijn niet ver verwijderd van het punt dat we alle resources moeten gaan gebruiken voor de ontwikkeling van de auto voor volgend jaar. Wanneer we dat bereiken is nog niet helemaal bekend. Het hangt sterk af van de MCL35. We willen namelijk tot het uiterste gaan daarmee."

"Als je kijkt waar we vandaan komen en waar we nu staan dan doen we het goed. We zijn nog steeds stappen vooruit aan het zetten met onze performance. Naast de upgrades die wel al hebben gehad staan er voor de komende races ook nog upgrades gepland. We zijn nu in gevecht met Ferrari om de derde plaats. Willen we die strijd handhaven dan zullen we nog even door moeten gaan met ontwikkelen aan de huidige auto." Aldus Andreas Seidl


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;