Menu
© Pirelli
Nieuws

Toto Wolff: "Wil Hamilton voor meerdere jaren binden"

1 reactie | 1402x gelezen
12-05-2021 09:20

ewald | Het zou zomaar eens kunnen dat Lewis Hamilton dit jaar zijn achtste wereldtitel in de wacht weet te slepen

Bron: Mercedes

Als het aan Toto Wolff ligt dat zal Hamilton de komende jaren nog blijven rijden voor Mercedes. Toto Wolff zou graag willen zien dat het contract nog voor de zomerstop opnieuw getekend zou worden.

Ook wil hij dat Lewis zijn contract niet voor één, maar voor meerdere seizoenen gaat tekenen. Volgens hem is het gewoon beter om een contract te tekenen voor meerdere jaren. Dat zou een hoop stress schelen en kunnen we ons focussen op het winnen van races in plaats van te onderhandelen.

"Ik denk dat we maar een paar dagen samen hoeven door te brengen om het contract rond te krijgen. Dat heeft in het verleden ook gewerkt en dat kan nu weer."

"Lewis Hamilton kan, zolang hij zichzelf mentaal en lichamelijk blijft ontwikkelen, nog heel lang doorgaan. Het is te hopen dat het dan bij Mercedes is." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Ickx6
Rookie

Hamilton is zeker één van de beste coureurs van dit moment, misschien wel de beste. Ik denk echter niet dat het voor Mercedes interessant is om hem nog voor meerdere jaren te binden. Ze hebben de beste wagen en zouden publicitair meer voordeel hebben aan een jonge coureur (Russel?) die wint.
Ook voor Hamilton zou het "groots" zijn moest hij bij een ander team resultaten behalen.
Of volgend jaar het duo Verstappen - Hamilton bij Mercedes.

0 16-05-2021 10:53:15
;