Menu
© Mercedes
Nieuws

Mercedes-baas Toto Wolff: "Hamilton gaat echt niet weg"

1 reactie | 1485x gelezen
06-05-2021 09:20

ewald | Aan het einde van dit seizoen lopen de contracten van de beide coureurs van Mercedes af. Het afgelopen jaar was de contractonderhandeling een langlopende kwestie.

Bron: Mercedes

De onderhandeling heeft maanden in beslag genomen. Toto Wolff begint nu al te suggereren dat er een volgende handtekening gezet gaat worden.

Toto Wolff kan het zich dan ook totaal niet voorstellen dat Lewis Hamilton überhaupt Mercedes zou gaan verlaten.

"We werken al heel lang met Lewis. Zolang wij een competitieve auto kunnen maken waarin hij kan rijden zie ik geen reden dat onze samenwerking zou stoppen. Ga ervan uit dat hij ook in 2022 bij Mercedes zal rijden. Het is gewoon de beste plek voor hem."


Hamilton sloot het afgelopen jaar een contract na moeizame onderhandelingen voor slechts één jaar. In Portugal zei hij wel dat hij besloten heeft dat hij een bandentest voor Pirelli zou gaan doen. Dit omdat hij in 2022 in de Formule1 wil blijven rijden.

"Mercedes is een geweldig team. We zijn nu een team dat steeds completer wordt. Alleen door te blijven racen krijg ik de kans om de situatie te beïnvloeden." Aldus Hamilton


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Toch wel raar dat het maar voor 1 jaar was maar zie hem niet naar een ander team gaan. Hamilton heeft zelf wel eens aangegeven dat het mooi zou zijn om nog eens voor Ferrari te rijden maar dat is nu nog geen team om zich te meten met Mercedes. En zie de combinatie Leclerc niet gebeuren bij Ferrari.

0 06-05-2021 21:19:08
;