Menu
© Formule1nieuws.nl
Nieuws

Bij de Grand Prix van Spanje mogen duizend fans zijn

9 reacties | 1731x gelezen
04-05-2021 11:17

ewald | Tijdens de Grand Prix van Spanje aanstaande zondag mogen er duizend fans aanwezig zijn op het circuit. Dat meldt de organisatie van het evenement.

Bron: Formule1nieuws

De leden van het circuit in Barcelona mogen de race alleen vanaf de hoofdtribune volgen. Het aantal fans dat er bij mag zijn is erg beperkt. Besloten is dan ook om de kaarten te verloten onder de leden.

Op het moment is er in Spanje nog de noodtoestand van kracht. Op de dag dat de Grand Prix van Spanje plaats vindt worden de maatregelen versoepeld. Het circuit is nu nieuwe toegangsprotocollen aan het opstellen om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Het is de vierde Grand Prix van het seizoen. Max Verstappen is er erg op gebrand dat hij het maximale aantal punten gaat behalen. Na drie races ligt hij momenteel acht punten achter op Lewis Hamilton.

Het aankomend weekend zijn alle ogen gericht op de Grand Prix qua veiligheid met betrekking tot corona in de sport. Het zou zomaar eens een graadmeter kunnen zijn voor andere sportevenementen die graag publiek willen ontvangen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;