Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "In Barcelona zullen we onze vooruitgang kunnen tonen"

10 reacties | 1798x gelezen
03-05-2021 10:43

ewald | Helaas moest Max Verstappen in de Grand Prix van Portugal genoegen nemen met een tweede plaats achter de titelverdediger Lewis Hamilton.

Bron: Formule1nieuws

Gelukkig hoeft hij niet lang te wachten om revanche te nemen. Aanstaand weekend staat namelijk de Grand Prix van Spanje op het programma. Max Verstappen gaat ervan uit dat de updates aan de RB16B ervoor gaan zorgen dat hij in Barcelona beter uit de bus kan komen.

Voor de Grand Prix nam Red Bull een aantal updates mee aan de auto. Helaas kwamen die door de ongewone baanomstandigheden niet helemaal uit de verf. De wind zorgde voor veel invloed op het rijgedrag van de wagen. Ook had het asfalt in Portugal weinig grip. Verstappen denkt dat de updates in Spanje wel tot hun recht komen en dat we daar kunnen zien hoeveel de RB16B sterker is geworden. "In Barcelona gaan we echt zien hoeveel vooruitgang we hebben geboekt ten opzichte van het begin van dit seizoen."

De verschillen in de eerste drie races van het seizoen waren tussen Mercedes en Red Bull minimaal. Elke misstap, hoe klein dan ook, wordt direct afgestraft. "Het seizoen is nog erg lang. We kunnen ons niet veroorloven om domme fouten te maken of om af te haken. We moeten gewoon doorgaan. Dat is ook iets wat iedereen wil zien." Aldus Max Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;