Menu
© Red Bull
Nieuws

Tanabe: "Data verzamelen wordt moeilijk als het gaat regenen in Portugal"

0 reacties | 278x gelezen
29-04-2021 10:24

ewald | Toyoharu Tanabe kijkt erg uit naar de Grand Prix van Portugal. Het is de derde race van het jaar.

Bron: Honda

Honda wil tijdens de race de data gebruiken die ze het afgelopen seizoen verzameld hebben in Portugal. De Japanners willen zo efficiƫnt mogelijk te werk gaan om er maar voor te zorgen dat ze goed voorbereid zijn op de race. Dit ook als de vrijdagsessies compleet zouden verregenen.

"Het afgelopen jaar zijn we voor het eerst naar het circuit in de Algarve gegaan. Het is een circuit met veel hoogteverschil. Dat zorgt ervoor dat het een unieke uitdaging is om daar te rijden. Het is een circuit waar sommige bochten lastig in te schatten zijn."

"Het afgelopen jaar hebben we veel data kunnen verzamelen. Deze informatie kunnen we nu goed gebruiken in de voorbereiding van het weekend. Ik denk dat we door deze informatie beter kunnen scoren dan het afgelopen jaar. Het enige wat er wel tegen kan gaan zitten is het weer. Er wordt met name vrijdag regen verwacht."

"Voor ons betekent dat we zo efficiƫnt als mogelijk is met de data om moeten gaan. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat de vrijdagsessies compleet verregenen. Als dat zo is dan missen we twee sessies aan data. Dan moeten we de sessies die wel droog zijn optimaal gaan benutten." Aldus Tanabe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;