Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto Wolff: "McLaren en Ferrari doen zeker mee om podiumplek in Portugal"

9 reacties | 1672x gelezen
28-04-2021 10:50

ewald | De teambaas van Mercedes, Toto Wolff, is van mening dat Ferrari en Mclaren concurrerend kunnen zijn tijdens de Grand Prix van Portugal

Bron: Formule1nieuws

Het is van mening dat het niet vanzelfsprekend is dat Red Bull en/of Mercedes zijn die vooraan het veld gaan rijden tijdens aankomend weekend.

Red Bull en Mercedes hebben wel samen de eerste twee Grand Prix van het seizoen gedomineerd. Lewis Hamilton schreef de eerste race op zijn naam en Max Verstappen was heer en meester in de tweede race van het jaar. Beide coureurs hebben één pole en één overwinning op hun naam staan. Ferrari en McLaren reden daarachter en streden voor een plek voor de 'best of the rest'.

Zowel Ferrari als McLaren hebben in de afgelopen winterstop veel vooruitgang geboekt. Zowel Charles Leclerc als Lando Norris wisten een kwalificatietijd neer te zetten doe vier tienden boven de pole-tijd lag. Toto Wolff denkt dat de beide teams gewoon om een podiumplek meedoen in de komende races in Portugal en Spanje.

"Het vorige seizoen was de Grand Prix voor het eerst in Portimão. Het is een spannend circuit. We hebben het afgelopen jaar er dan ook flink spektakel kunnen zien. Het is daar vooral moeilijk om de banden op temperatuur te krijgen in de eerste paar ronden."

"Het is voor iedereen een nieuw circuit. Dus niemand heeft enige voorkennis. Dat maakt het erg interessant. We moeten allemaal leren tijden het weekend. Het zal een close finish gaan worden. Ik denk dat ook Ferrari en McLaren mee gaan doen om een podiumplek." Aldus Toto Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;