Menu
© EA
Video

EA brengt F1 2021 op 16 juli uit

10 reacties | 1571x gelezen
22-04-2021 22:56

bvonk | Het spel krijgt een nieuwe verhaalmodus waarin spelers zich vanuit de F2 opwerken naar de F1. Naast racen draait die modus ook om drama naast de baan. F1 2021 krijgt daarnaast ook een carrièremodus met co-op. Veel kijkplezier

Bron: Youtube

Codemasters is nog steeds de ontwikkelaar van het officieel gelicentieerde F1-spel, maar EA Sports is nu de uitgever, nadat EA Codemasters heeft overgenomen.

Er komt een co-opmodus, waarin twee spelers als teamgenoten of als concurrenten een seizoen kunnen doorlopen. Verder heeft het spel een Mijn Team-modus, splitscreen voor twee spelers, een modus voor korte F1- of F2-seizoenen en een multiplayermodus met e-sportsintegratie. F1 2021 zal alle officiële circuits en auto's van het F1-seizoen van 2021 bevatten, maar drie nieuwe circuits worden pas na de release toegevoegd. Dat zijn Portimão, Imola en Jeddah en die tracks komen als gratis dlc naar het spel. Wanneer is nog onbekend.

De pc-versie verschijnt op Steam en er komt een consoleversie voor de Xbox One, Series X (en S), PS4 en P5.

Hier is een directe link voor de mensen waarbij het filmpje niet goed werkt via het frame hieronder.Er is nog geen gameplay getoond van F1 2021. Deze eerste trailer focust op sfeerbeelden over de nieuwe verhaalmodus.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;