Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff: "Red Bull kan alleen maar verliezen"

9 reacties | 1664x gelezen
08-04-2021 08:49

ewald | 2021 is volgens Toto Wolff het jaar waarin Red Bull alleen nog maar de titel kan verliezen. Hij is van mening dat zijn eigen team alles te winnen heeft dit jaar en dat het bij Red Bull precies het tegenovergestelde is.

Bron: motorsport

In Bahrein zagen we al dat de verschillen klein waren. Maar het leek erop dat de RB16 van Verstappen en Perez toch nog iets sneller was dan de W12 van Hamilton en Bottas. "Red Bull is op dit moment op papier de beste. Zij hebben dan ook alleen maar te verliezen. Red Bull heeft de snelste auto. Je moet dan gewoon resultaten blijven leveren."

"Op dit moment zijn we het tweede team. We moeten meer performance zien te vinden. We moeten alles op alles zetten om ze zien bij te halen. Het is weer eens wat anders om te moeten jagen in plaats van gejaagd te worden."

Het lijkt een beetje op 2013, Mercedes stond toen ook achter op Red Bull. De jaren de erna was het omgedraaid. "We hebben dit niet meer gehad sinds 2013. Toen was het ook Red Bull dat domineerde en hun vierde titel won." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;