Menu
© Alpine
Nieuws

Alpine: "Groot upgradepakket met Grand Prix Imola"

2 reacties | 1417x gelezen
06-04-2021 11:25

ewald | Volgens uitvoerend directeur Marcin Budkowski zal Alpine een behoorlijk upgradepakket meenemen naar de Grand Prix van Imola.

Bron: Racefans

"Op zit moment zijn we bezig met de zijkant van de vloer en de diffusor. We zijn hier al mee gestart tijdens de wintertest. Maar we moeten nog meer aanpassingen gaan doen in de komende races. Net zoals de andere teams dat zullen gaan doen. We denken dat we met het upgradepakket de prestaties aanzienlijk zullen verbeteren."

De A521 blijkt uit verschillende tests en trainingen in Bahrein gevoelig te zijn voor warme weersomstandigheden. Dat is iets wat het team op probeert te lossen voordat de zomermaanden beginnen. "We denken dat het nog geen probleem wordt op Imola of in Portugal. Maar we moeten er echt wel mee aan de slag. We weten nog niet waardoor het komt. Het was wel zo dat het in Bahrein extreem warm was. De omgevingstemperatuur was tijdens de start van de derde kwalificatie 38 graden en de baantemperatuur zelfs 47 graden. We hopen dat niet meer mee te maken de komende races." Aldus Budkowski


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Diamond Member

ik duim in elk geval

0 06-04-2021 18:23:49
bvonk
Moderator

Zou mooi zijn als ze eens echt een goede stap naar voren weten te zetten. Ze waren van plan om elk jaar een stap naar voren te zetten maar dat is de afgelopen jaren niet zo gelukt.

0 07-04-2021 13:29:31
;