Menu
© Aston Martin
Nieuws

Szafnauer: "De oplossing is in de windtunnel gevonden"

9 reacties | 1814x gelezen
06-04-2021 09:53

ewald | Aston Martin had een matige wintertest. Ook het resultaat in de eerste Grand Prix van het jaar was niet zoals ze graag hadden gezien.

Bron: motorsport

Maar de oplossingen voor de problemen zouden zijn gevonden. Binnen afzienbare tijd komen er updates aan voor de AMR21. Het zouden dan updates zijn aan de 2021 auto. De focus ligt nu daar op en niet op de wagen voor het volgende jaar.

Otmar Szafnauer klaagde de afgelopen weken over de technische problemen aan de auto. "Maar het jaar is zeker nog niet opgegeven. We denken dat we in de windtunnel de oplossing hebben gevonden. Dat gaan we binnenkort op het circuit uit proberen. We zijn er op gebrand dat we de de achterstand goed moeten maken voordat de reglementswijzigingen er van de FIA doorkomen."

De AMR21 heeft een verminderde downforce aan de achterkant. Daardoor gaat er veel snelheid verloren. "We zijn bezig om te kijken of we de downforce kunnen verbeteren. Als we daar in slagen dan zal de balans van de auto ook beter zijn en kunnen we de voorvleugel sterker afstellen." Aldus Szafnauer


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;